Rozpovedz o projekte vo svojom okolí a vyhraj výlet do Bruselu

12 júna 2020

Všimli ste si vo svojom okolí projekt financovaný z Európskej únie, ktorý by stál za zmienku? Daj o ňom vedieť ostatným a vyhraj výlet do Bruselu.

Generálne riaditeľstvo Európskej komisie pre regionálnu a mestskú politiku vyhlasuje súťaž EU in My Region. Úlohou súťažiacich je rozpovedať príbeh o zaujímavom projekte, ktorý je podporený zo zdrojov Európskej únie.

Je len na tebe akú formu si zvolíš. O projekte, ktorého môžeš, no nemusíš byť súčasťou, môžeš rozpovedať prostredníctvom fotky, videa, blogového článku, nahrávky či príspevku na sociálnych sieťach.

Základné podmienky sú len 3:

  • musíš mať minimálne 18 rokov
  • príspevok musí byť verejný
  • príspevok musí byť trvalý (storíčko na instagrame nestačí)

Príspevkov môžeš uverejniť aj viac, čím sa zvýši aj tvoja šanca na výhru. Napísané môžu byť aj v slovenčine, následne ich Európska komisia preloží do angličtiny.

Odkaz na uverejnený príspevok pošli na mail info@euinmyregion.eu, do premetu napíš “EUinMyRegion Storytelling”. Čas na prihlásenie máš do konca augusta.

Víťazi budú traja a ak sa staneš jedným z nich, ako odmena ťa čakajú dva dni strávené v Bruseli na Európskom týždni regiónov a miest.

Viac info o súťaži nájdeš TU.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.