Pripojte sa k Projektu 25%!

16 septembra 2021

Vedeli ste, že mladí ľudia tvoria až 25 percent populácie v Európe, ale ich hlasy nie sú rovnako vypočuté a ich názory nie sú rovnako zastúpené v politických štruktúrach a inštitúciách?

Je čas zapojiť všetkých mladých ľudí do formovania našej súčasnosti a budúcnosti na Konferencii o budúcnosti Európy!

Ako to funguje?

Projekt 25 percent z Európskeho fóra mládeže dáva priestor všetkým hlasom mládeže, ktoré ešte neboli vypočuté, a jeho cieľom je zozbierať 15 000 nápadov o budúcnosti Európy, ktoré budú následne prezentované na Konferencii o budúcnosti Európy?

Chcete, aby bolo váš hlas počuť?

Chcete mať vplyv na veci, ktoré chcete zmeniť vo svojej komunite, vo svojom meste, regióne alebo dokonca na štátnej a európskej úrovni?

Pripojte sa k Projektu 25 percent, zdieľajte toľko nápadov, koľko chcete. Platforma je dostupná aj v SJ a vo všetkých jazykoch EÚ a mnohých ďalších.

 

Vaša príručka k aktivizmu

Ak chcete urobiť zmenu, ale neviete, kde začať, ak máte nápad na kampaň, no chýbajú vám nástroje na vytvorenie efektívnej stratégie, môžete si pozrieť aj príručku The 25 Percent, v tejto jednoduchej príručke sa dozviete viac o tom, ako vytvoriť kampaň, aké rôzne taktiky môžete použiť a kedy ich použiť. Preskúmajte rôzne kapitoly alebo si vyberte témy, ktoré vás najviac zaujímajú, pomocou kolekcií a značiek. Prostredníctvom 59 krátkych článkov a 24 aktivít vás príručka prevedie všetkými krokmi od identifikácie príčiny, na ktorej vám záleží, až po vytvorenie vlastnej kampane.

Eurodesk je oficiálnym partnerom Projektu 25 %.

 

Súvisiace odkazy

Spustenie digitálnej platformy pre Konferenciu o budúcnosti Európy

Konferencia o budúcnosti Európy

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.