DiscoverEU meet-up in Bratislava

15 augusta 2023

DiscoverEU je akciou programu Erasmus+, ktorá 18 ročným mladým ľuďom ponúka príležitosť cestovať po Európe a spoznávať jej obyvateľov, históriu a kultúru. Cestuje sa najmä vlakom (existujú výnimky, aby sa mohli zapojiť aj tí, čo žijú na ostrovoch alebo v odľahlých oblastiach). Vďaka DiscoverEU môžeš objavovať úchvatnú prírodu a rozmanitú krásu miest Európy. Každý rok sa konajú dve kolá súťaže, do ktorých sa môžeš prihlásiť. Úspešní uchádzači získajú cestovný poukaz a dobrodružstvo sa môže začať.

V rámci programu sa v rôznych mestách po celej Európe konajú tzv. Meet-upy, na ktorých sa mladí cestovatelia majú možnosť stretnúť a zdieľať spolu zážitky z cestovania. Presné miesta Meet-upov sa priebežne upravujú na tejto mape.

Dňa 6.9. sa jeden z týchto Meet-upov uskutoční aj v Bratislave, kde mladí účastníci z rôznych kútov Európy prídu, aby spoznali a okúsili kúsok Slovenska. Spoločne ich privítame na rannej káve, následne si z UFA potom pozrieme Bratislavu a pôjdeme dočerpať sily na obed. S Brainteaselava preskúmame Bratislavu zážitkovo. Celodenné potulky mestom zakončíme pravou slovenskou večerou.

Prihlásiť sa môžeš tu .

V prípade viac informácii kontaktujte: denisa.brantalova@eurodesk.eu

Ak máš (alebo ešte len budeš mať) 18 rokov a chceš sa vybrať so svojimi kamošmi na dobrodružnú cestu vlakom po Európe, neváhaj a navštív stránku Európskeho portálu pre mládež, kde sa dozvieš viac informácií o programe a na najbližšom Meet-upe sa k nám môžeš pridať aj ty!

 

English:

Join us in Bratislava, Slovakia!

On 6.9.2023 one of these Meet-ups will also take place in Bratislava, where young participants from different corners of Europe will come to get to know and taste a piece of Slovakia.

You will enjoy:

- joint meeting & lunch together in Dunajský pivovar boat on Danube

- interactive and adventurous City game of Brainteeslava

- great dinner in Slovak pub

- night observation at UFO tower

- other famous cultural and social locations / areas in Bratislava.

To first 20 travellers we offer the option of free accommodation* in Bratislava!
To all of you we offer the option of free UFO entrance & drink and City game.

We are looking forward to meeting you in Bratislava!

* We will cover accommodation of your choice up to the 60,-€ / night. You need to first pay it by yourself and after providing us with a bill / invoice, we will reimburse you on your bank account (this is the legislation rule for us in order to be able to cover your accommodation).

Sign up here!

In case of needed more infromation contact: denisa.brantalova@eurodesk.eu

 

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.