Program mladých profesionálov UNESCO (Young Professionals Programme UNESCO)

03 októbra 2023

Dávame Vám do pozornosti možnosť prihlásiť sa do "Programu mladých profesionálov UNESCO", ktorého cieľom je zlepšiť geografické zastúpenie členských krajín UNESCO v Sekretariáte organizácie, podporiť princípy rodovej vyváženosti a poskytnúť vzdelávacie a profesionálne možnosti mladým ľuďom.

Požiadavky na kandidátov:

➡️mladí profesionáli vo veku do 32 rokov (narodení 1. januára 1991 a neskôr)
➡️štátne občianstvo SR
➡️ukončené magisterské štúdium (resp. ekvivalentný 2. stupeň vysokoškolského vzdelania) v niektorej z nasledovných oblastí: vzdelávanie, kultúra, komunikácia, spoločenské vedy, prírodné vedy, rozvojová spolupráca, financie, účtovníctvo, právo, medzinárodné vzťahy, politológia, manažment ľudských zdrojov, biznis administratíva, psychológia, audit, médiá alebo žurnalistika;
➡️plynulá angličtina alebo plynulá francúzština (výhodou je ovládanie oboch cudzích jazykov).
➡️záujemcovia musia preukázať znalosť systému OSN a stotožniť sa s hodnotami UNESCO

Prihlásiť sa možno zaslaním životopisu v angličtine alebo francúzštine (v zmysle požiadavky UNESCO max na 1 stranu) na adresu unesco@mzv.sk do 15.10.2023. Súčasťou prihlášky by malo byť aj stručné odôvodnenie motivácie pracovať pre UNESCO, ako aj bližšie určenie oblasti, v ktorej má uchádzač záujem pracovať.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.