JIMMY - Youth Information Mediátor

04 septembra 2024

HĽADAJÚ SA ÚČASTNÍCI NA JIMMY - Youth Information Mediátor

Máte záujem zlepšiť si svoje zručnosti v informovaní a poradenstve pre mládež? Ak áno, eLearningový kurz JIMMY - Youth Information Mediátor je pre vás ako stvorený!

Tento kurz určený pre pracovníkov s mládežou, mentorov a iných odborníkov pracujúcich s mladými ľuďmi vás vybaví novými zručnosťami v oblasti informácií a poradenstva pre mládež. Naučíte sa odpovedať na bežné otázky mladých ľudí, objavíte užitočné informačné zdroje a osvojíte si špecializovanú metódu rozhovoru používanú v práci s informáciami pre mládež.

Kedy: 7. októbra – 8. novembra 2024
Ako dlho: Kurz je navrhnutý tak, aby sa zmestil do vášho rozvrhu, trvá 5 týždňov s tromi povinnými webinármi → 7. októbra, 21. októbra a 4. novembra.
Kde: Online na eLearningovej platforme DOYIT spoločnosti ERYICA

Jazyk školenia: angličtina

Ako podať žiadosť? Predregistrujte sa na tomto odkaze do 25. septembra 2024 .

Nepremeškajte túto príležitosť zdokonaliť svoje zručnosti v informovaní mládeže a prispieť k zlepšeniu služieb pre mládež!

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.