Do týchto mládežníckych organizácií hľadajú posily. Vyskúšaš to?

02 októbra 2020

Dobrovoľnícka skúsenosť je na nezaplatenie. Predstavujeme ti niekoľko ponúk, kde môžeš takúto skúsenosť v mladom kolektíve získať.

Všehochuť v EduEra

EduEra je organizácia, ktorú vedú mladí ľudia pre mladých ľudí. Vzdeláva mládež prostredníctvom workshopov, školení či dobrovoľníckych príležitostí, a to nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Po boku mladých ľudí z EduEra môžeš zlepšiť svoju komunikáciu v cudzom jazyku, naučíš sa pracovať v tíme a budeš sa môcť podieľať na zaujímavých projektoch. Teraz hľadá organizácia medzi seba posily, a to rovno na 4 rôzne pozície – marketingový asistent, PR manažér, bloger a projektový asistent.

Viac ako na skúsenostiach záleží na odhodlaní. Ak sa chceš zlepšiť v spravovaní profilov na sociálnych sieťach, chceš sa naučiť tvoriť kreatívne marketingové kampane, alebo sa priučiť práci v grafických programoch či copywritingu, dobrovoľníctvo na pozícii marketingového asistenta či asistentky je pre teba ako stvorené.

Ak ťa viac láka spolupráca s médiami, príprava tlačových správ či komunikácia so sponzormi a partnermi, prihlás sa na pozíciu PR manažéra či manažérky.

Písali ste vždy slohy na jednotku s hviezdičkou, neunikne vám ani tá najmenšia pravopisná chybička a baví vás písanie článkov rôznych druhov? Aj pre písania chtivé duše majú v EduEra miesto. A to na pozícii blogera či blogerky.

Poslednou, no nemenej zaujímavou ponukou, ktorú táto mládežnícka organizácia ponúka, je pozícia projektového asistenta či asistentky. Mladý dobrovoľník sa na tejto pozícii priučí písaniu grantových žiadostí, realizácii a vedeniu projektových aktivít, ale aj samotnej organizácii projektu. Aktivity sú väčšinou medzinárodné, a tak sa môžeš tešiť aj na „služobky“ do zahraničia.

Viac info o ponukách nájdeš tu.

Asistovanie pri projektoch v Mladiinfo

Aj v organizácii Mladiinfo hľadajú dobrovoľnícke posily, ktoré budú mať možnosť na pozícii projektového asistenta či asistentky získať cenné skúsenosti do kariérneho či osobného života. A benefitov naozaj nie je málo. Nový projektový asistent či asistentka bude pracovať o boku skúsenej projektovej manažérky s niekoľkoročnou praxou v neziskovom sektore a tiež po boku mnohých ďalších inšpiratívnych ľudí z medzinárodného prostredia. Súčasťou dobrovoľníctva v Mladiinfo na pozícii projektového asistenta/asistentky je aj možnosť vycestovať na projekty do zahraničia.

Úlohou novej posily bude pomoc pri písaní projektových žiadostí, pomoc pri realizácii projektov či komunikácia s partnerskými organizáciami. Pozíciu môžeš vykonávať aj na diaľku.

Viac info o ponuke nájdeš tu.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.