Natoč video a vyhraj. Zapoj sa do videosúťaží pre mladých

22 októbra 2020

Nemusíš byť v tvorbe videí profík, aby si sa mohol zapojiť do jednej z týchto zaujímavých súťaží. Základom je dobrý nápad.

Porozprávaj o svojom zážitku či túžbe

Nevieš zabudnúť na svoje zážitky z mládežníckej výmeny, stáže či iného projektu? Alebo po takejto skúsenosti ešte len túžiš? Natoč o tom video a vďaka Európskemu dialógu, ktorý súťaž organizuje v rámci Eurodesk kampane Time To Move, môžeš vyhrať parádne ceny ako smart hodinky, slúchadlá či externý disk. Úlohou je natočiť krátke video, v ktorom porozprávaš o svojich zážitkoch či víziách súvisiacich s projektami pre mladých.

Súťažné video pošli najneskôr do 7. novembra 2020 na europskydialog@gmail.com. Viac info nájdeš na instagrame organizácie Európsky dialóg.

Predstav svoju strednú

Ak chodíš na strednú školu zameranú na poľnohospodárstvo, potravinárstvo či lesníctvo, rozhodne čítaj ďalej.

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora organizuje druhý ročník súťaže Podpor svoj odbor, v ktorej chce stredoškolákov motivovať, aby zaujímavým spôsobom predstavili štúdium na svojej strednej škole.

V súčasnosti sa kvôli dištančnej výučbe môže zdať splnenie tejto úlohy nemožné, avšak súťaž potrvá až do začiatku budúceho roka. Tak neváhaj, daj so spolužiakmi „hlavy dokopy“, vymyslite koncept videa, pri najbližšej možnej príležitosti berte do rúk telefón či foťák a ukážte ostatným, čo je na vašej škole zaujímavé. Inšpiráciou vám môžu byť videá minuloročných víťazov.

Viac info o súťaži nájdeš na www.podporodbor.sk.

O čom točíš?

Ak máš s natáčaním už nejaké tie skúsenosti, určite neprehliadnu súťaž RecFruit pre mladých  amatérskych filmárov, ktorú organizuje marketingová agentúra ContentFruiter. Téma tohtoročnej súťaže – „O čom točíš?“ nie je úplne jednoznačná, a preto ti ponúka nekonečné možnosti na kreatívne vybláznenie sa.

Ak máš od 12 do 26 rokov a v hlave dobrý nápad, ber do ruky techniku a natoč ľubovoľné video na stanovenú tému s trvaním od 30 sekúnd do dvoch minút. Na tvoju tvorbu si posvieti verejnosť, ale aj odborná porota z radov slovenskej filmárskej elity.

Podmienky súťaže a tiež inšpiráciu od minuloročných víťazov nájdeš na www.recfruit.sk.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.