Máš nápad na projekt mobility ale nevieš, ako vytvoriť projektovú žiadosť? Pozývame ťa Q!-Webinár!

12 augusta 2021

Máš v hlave nápad na projekt mládežníckej výmeny či participácie? Záleží ti na tom, aby bol tvoj projekt naozaj kvalitný? Nikdy si ešte projekt nepísal/-a a chcel/-a by si sa pozrieť ako na to? Alebo máš skúsenosti s písaním projektových žiadostí ale stále to nie je to pravé orechové. V tom prípade sme pripravili pre teba Q!-Webinár

Ešte predtým, ako ťa pozveme na webinár, predstavíme ti Q!App.

Vďaka aplikácii Q!App tvorba projektovej žiadosti nikdy nebola jednoduchšia ako teraz. Q!App obsahuje viac ako 200 praktických zdrojov, tipov, videí a kontrolných otázok, ktoré vám pomôžu pri tvorbe kvalitných projektov! Skvelou správou je, že s príchodom nového roka je aplikácia dostupná už aj v slovenskom jazyku.

Q!-toriál vám zároveň ukáže hlavné funkcie Q!App a možnosti, čo s nimi môžete robiť. Tak už žiadne výhovorky, nechajte kvalitu prúdiť navôkol!

 

 

A teraz ťa už oficiálne pozývame na náš webinár, kde sa spolu so slovenským ambasádorom Qapp! Budeme venovať predstaveniu aplikácie Q!App a jej možnostiam pre zvýšenie kvality projektov vzdelávacích mobilít.

Viac informácií a prihlasovací formulár nájdeš TU. 

PS: témam ako participácia a EÚ programy pre mládež (ktorých súčasťou sú aj mládežnícke výmeny) sme sa venovali aj počas nášho podujatia Európsky týždeň mládeže. Klikni a zisti viac.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.