„ASK ME ANYTHING alebo SPÝTAJTE SA NA ČOKOĽVEK

19 októbra 2021

Dňa 19.10. 2021 uskutočnila Národná Agentúra programu Erasmus+ neformálne stretnutie s organizáciami, alebo A.M.A. stretnutie (z anglického Ask me Anything). Tohto stretnutia sa zúčastnilo 9 zástupcov rôznych organizácií pracujúcich v Trnavskom a Bratislavskom kraji a spolu so zástupcami Národnej Agentúry.

Spýtať na čokoľvek mali možnosť aktéri v práci s mládežou v Trnave našich zástupcov z Národnej Agentúry pre Erasmus +. Rozobrali sme spolu témy, ktoré organizácie zaujímali a to nielen v rámci programov, prebrali novinky a strávili spolu príjemný čas pri káve, či čaji. A zosieťovali sa! Organizácie majú do ďalšieho obdobia veľa skvelých plánov a preto im všetkým držíme palce. Týmto ďakujeme organizáciám: Youth for Equality, Európskydialóg, Rada mládeže Trnavského kraja, SPOSA Trnava, OZNatrati, EuropeDirectSenica, MladiinfoSlovensko a A4 a tešíme sa na ďalšie stretnutie.

Spýtať sa na čokoľvek zástupcov Národnej Agentúry budete do konca roka môcť ešte aj v Žiline a Košiciach. Ak máte záujem o informácie z IUVENTY v rámci Trnavského kraja, do konca roka plánujeme niekoľko online infoseminárov, prihlásiť sa môžete cez formulár: https://forms.office.com/r/DCjnZZypaz

Dovidenia nabudúce. 😊

 

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.