Rozdelenie rozpočtu R1 2023 pre Európsky zbor solidarity a akreditácie v rámci programu Erasmus+ v oblasti mládeže a športu

21 februára 2023

  • V rámci tohto prvého dokumentu nájdete doplňujúce informácie pre žiadateľov o grant KA151 a rozdelenie rozpočtu pre rok 2023
 
  •  Nasledujúci dokument definuje pravidlá alokácie rozpočtu pre žiadosti o grant v rámci Európskeho zboru solidarity v súlade s rámcom vytvoreným sprievodcom programu Európsky zbor solidarity.
Ako je uvedené v programových sprievodcoch, vo fáze prideľovania rozpočtu sa nevykonáva žiadne hodnotenie kvality. Všetky oprávnené žiadosti o grant by mali dostať financovanie. Výška udeleného grantu bude závisieť od niekoľkých prvkov:
- celkový rozpočet, ktorý je k dispozícii na pridelenie
- odhadovaný rozpočet potrebný na realizáciu požadovaných aktivít
- minimálny a maximálny grant
- nasledujúce kritériá prideľovania: kvalitatívny výkon, politické priority a tematické oblasti, ktorým sa venuje aktivity, o ktoré sa uchádzali, a prípadne pre Erasmus+ geografickú rovnováhu.
Národné agentúry sú povinné zverejniť pravidlá prideľovania na svojich webových stránkach pred príslušným termínom na podávanie žiadostí.

Rozdelenie rozpočtu R1 2023 pre Európsky zbor solidarity

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.