Dávame do pozornosti podujatie „Akreditačné školenie 2023“

25 septembra 2023

"POZOR POZOR!

 

Dávame do pozornosti podujatie „Akreditačné školenie 2023“ ktoré je zamerané na organizácie ktoré si plánujú žiadať Značku Kvality v rámci Európskeho zboru solidarity, alebo už držia Značku Kvality, ale chceli by si zlepšiť svoje vedomosti, zručnosti alebo postoje v téme dobrovoľníctva a Európskeho zboru solidarity.


Školenie vytvára priestor na výmenu skúseností, získanie vedomostí, oboznámenie sa so základnými princípmi, formami a metódami dobrovoľníckej služby. Školenie je tiež zamerané na zvyšovanie kvality projektov Európskeho zboru solidarity a pripravenosť pracovníkov organizácií na prácu s dobrovoľníkmi.

 

Školenie sa uskutoční 12.-15.10.2023. Miesto sa ešte upresní. Ubytovanie a stravu hradí Národná agentúra pre Erasmus plus. V prípade účastníkov s nedostatkom príležitostí je možnosť preplatenia cestovného.

 

Prihlasovací formulár je dostupný na stránke: https://forms.office.com/e/ck7YipgsDr

 

Tešíme sa na vás."

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.