Let's talk about MENTAL HEALTH

10 augusta 2023

Záleží ti na téme duševného zdravia mladých ľudí ?

Pozývame Ťa na vzdelávaciu aktivitu „Let’s talk about MENTAL HEALTH“, ktorú organizuje Národná agentúra Erasmus+ v spolupráci s občianskym združením IPčko.
Nosnou témou bude oblasť prevencie a starostlivosti o duševné zdravie mladých ľudí, takisto príležitosťou na autentické rozhovory, ktoré úzko súvisia s prácou v oblasti mládeže, ako aj o každodenných bojoch a výzvach, ktorými prechádzame.

Cieľom tohto školenia je spoločne spomaliť, aby sme mohli čeliť naliehavým výzvam v oblasti duševného zdravia mladých ľudí. Na túto aktivitu pozývame aktívnych mladých ľudí, pracovníkov s mládežou, mladých lídrov, sociálnych pracovníkov, školských psychológov, pedagogických pracovníkov, aby premýšľali, inšpirovali sa a vytvárali tak nové možnosti pre možnú spoluprácu. Školenie bude prebiehať v slovenskom jazyku v Bratislave.

Prihlásiť sa môžete do 10. 9. 2023.
Prihlásiť sa môžete na ➡ https://forms.office.com/e/ywueVLkutt

Tešíme sa na každého z Vás.

Print Friendly, PDF & Email

Stay updated.

Subscribe to the monthly Eurodesk newsletter. Read past issues here.

ADRESA

NIVAM - Národný inštitút vzdelávania a mládeže 
Ševčenkova 11
850 05, Bratislava
Slovensko

www.nivam.sk

Nájdeš nás


Táto stránka bola finančne podporená aj prostredníctvom Európskej komisie. Stránka Eurodesk.sk odráža iba názory autora (Eurodesk),a Európska komisia nenesie zodpovednosť za akékoľvek použitie infomácií obsiahnutých na tejto stránke.   

© Eurodesk, 2018. Eurodesk is a registered trademark of Eurodesk Brussels Link.